В Кърджали не останаха междублокови пространства, недоволстват читатели

Строителството в Кърджали върви с пълна пара. Това не се посреща от всички граждани със задоволство. Някои са направо гневни. Това добре се вижда от написаното от наша читателка, която казва, че в Кърджали се строи като за последно. Вече не са останали междублокови пространства, а блоковете са празни.
Друга пък е бясна, че се строи на брега на Водното огледало. Според нея тези, които издават разрешителните, не си дават сметката, че това се прави за сто и повече години, градът се съсипва. Смята, че няма синхрон в строителството, може би има предвид стила на сградите и боядисването им. Унищожена е гледката към Водното огледало.
Друг читател е още по-краен. Той ни препоръчва да снимаме града, който според него е леш.

Нов живот

4 коментара

 1. Анонимен каза:

  Вместо да бяха построили околовръстен път в Кърджали направиха една инвестиция и построиха Водното огледало за милиони парични средства което на този етап на никой не е нужно. Когато не се мисли от кадърни хора управляващи и с перспектива така се получава накрая в България.

 2. анонимен каза:

  Градът е много , много мръсен и занемарен.Дори в центъра има места покрай които не може да се мине/ пример – сградата на старата гимназия/. На самия вход има купчина буклуци, които стоят с месеци, а картината се допълва от треви, буклуци и лоша миризма, защото задният двор е превърнат в тоалетна.

 3. мнение каза:

  ГРАДЪТ НИ СЕ Е ПРЕВЪЛНАЛ НА ЦИГАНСКИ КАТУН!

 4. Хасан каза:

  Не се ядосвайте,града ни се управлява от „Доктор“ с диплома „мостово строителство“ а не „Вторични суровини“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.