Караянчева: Няма да подам оставка! Едно момче беше използвано, вчерашната ситуация бе провокация!

Аз оставка лично няма да дам! Едно младо момче беше използвано, вчерашната ситуация беше категорична провокация, а днес колегите от БСП се опитват да направят пиар от това.
Това каза председателят на парламента Цвета Караянчева от парламентарната трибуна, предаде „Фокус“.
„Аз съм човек, който винаги казва истината и се опитвам да бъда изключително коректна, търпелива и да изслушвам всички страни. Вчерашната ситуация за мен беше категорична провокация и днес от парламентарната трибуна колегите от БСП се опитват да правят свой пиар от всичко това.
Мисля, че видяхте едно младо момче, беше използвано. Момчето можеше да си бъде вкъщи. Предвид на ситуацията, в която се намираме – COVID, когато всички потоци на движение в парламента са разделени, както на депутатите, така на администрацията, така на журналистите, това дете беше под пряка опасност от зараза. Хората, които бяха с него, не бяха с маски. Всеки сам вижда ситуацията“, каза разпалено още Караянчева.
Тя заяви, че Мая Манолова се опитва да се възползва от „Системата ни убива“, за да гради политическа кариера или да внесе нов импулс в изграждането на образа си.
„За последен път ще се занимая с опровергаване на лъжите, които се говорят от тази трибуна и от колегите от парламентарната група на БСП. Категорично заявявам, че аз не съм човекът, който се занимава с пропусквателния режим в сградата на Народното събрание“, каза още Караянчева.
ПГ на „БСП за България“ прекъсна изказването на Цвета Караянчева с възгласи „Оставки“. Те тропаха по банките в знак на протест срещу изказването й.
Караянчева обясни, че тя не се занимава с пропускателния режим в сградата на НС и всяка комисия сама избира кого да допсне до заседанието си.
„Една неуспяла кметица се опитва да вдига рейтинга си по този начин и една парламентарна група, която протестите не я припознават, но иска да участва в революция“, визира тя опонентите си.

7 коментара

 1. Гражданин каза:

  Нагла безочилива си като шефа си,защо тогава не излезна при майките да им кажеш това като си толкова загрижена за това момченце защо не го допусна до тоалетната ама те е страх нали злобна и жалка без достойнство женица

 2. един каза:

  Сакън, не подавай! Колкото по-стоиш и говориш, толкова повече хора ще се отвращават всеки ден!

 3. Анонимен каза:

  Срамувам се че имаме такава съгражданка отказала достъп на болен човек до тоалетна наистина е тъпа вагина.

 4. Борисов каза:

  Първи Бойко Борисов ти поиска оставката !

 5. Анонимен каза:

  Каквато беше във „Формопласт“ Кърджали така е и в парламента. Рано или късно ще ви дойде края. Хората обаче искат честни избори и ако не се вслушате в тях ще има последствия след това.

 6. Стоян каза:

  Заради тази ехидна физиономия е юмрука на Президента и гнева на народа!

 7. Анонимен каза:

  А онова дете което остави на пътя при катастрофата или забрави патица приста.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.