Глутница се настани в двора на „Славейков“, къде е „Дай лапа“?

Глутница бездомни кучета от няколко дни се е настанила в двора на училище „Славейков“ и е набелязала този участък за своя територия. Учители, ученици и родители са свидетели как пет-шест четириноги кръстосват алеите и затревените площи. Всички са обезпокоени от присъствието на животните и от опасната им близост до децата. Споделят, че са ги забелязали на това място от четири-пет дни и се питат от къде са дошли и дали не са пуснати тук умишлено. Училищното ръководство вече няколко пъти е сигнализирало за този проблем в община Кърджали, от където им е обещано „веднага“ да изпратят екип от общинския приют „Дай лапа“. До момента обаче, вече няколко дни, никой не се е появил и „бездомниците“ продължават да се разхождат в двора.

Учители и родители с възмущение питат: Ще дойдат ли служителите от общинската структура „Дай лапа“ да си свършат работата, за която им се плаща, или, пак „след дъжд качулка“, ще чакаме да стане беля, за да бъдат взети спешни мерки?

Нов живот

4 коментара

  1. Анонимен каза:

    Къде е охраната на училището да ги изгони ? Градът е пълен с изоставени кучета. Ех ако сега имаше виетнамци, проблемът с кучетата щеше да бъде разрешен. Тези от общинската структура „Дай лапа“ щяха да бъдат безработни и щяха да бъдат на борсата. Те само имитират, че работят. Колко много хора бяха изпохапани.

  2. Анонимен каза:

    Едно от кучетата е кучка, която си има малки.

  3. mitoko каза:

    IZRODI, KOITO IZOSTAVQT KUCHETA I KOTKI, KOITO PODIVQVAT OT GLAD I STAVAT AGRESIVNI. Колко много хора бяха изпохапани. AMI STISNETE ZA GYRLOTO TEZI IZRODI, NE OPLIUVAITE HORATA, KOITO GI SPASQVAT DOKOLKOTO MOGAT. PYK AKO IMATE MALKO CHOVESHTINA, VKLIUCHETE SE V SPASQVANETO

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.