Симеонов: Караянчева е изключително сериозен политик и обаятелна жена. Каква оставка?

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов коментира исканата оставка на председателят на Народното събрание – Цвета Караянчева.
„Тя е изключително сериозен политик и човек. Също и изключително обаятелна жена. Съчетание на тези качества се среща рядко в политиката, особено при стойностните политици. С тези думи искам да изразя подкрепата си към нея”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” Валери Симеонов.
Според него темата за оставка на Караянчева не стои на дневен ред, защото тя си вършила работата.
„Каква оставка, какви 5 лв? Претопляте тук манджата. Само 5 квартални благоевградски хулиганчета хвърлят яйца (в Благоевград снощи Караянчева бе замеряна с яйца). Това ли са значими събития, които трябва да обсъждаме в най-гледаното време“, захапа водещите зам.председателят на парламента.
Той не намери нищо нередно в думите ѝ, казани пред симпатизанти в Лом, когато призова тези, което не харесват магистралите на Борисов да ходят пеша и да не ползват метрото.
„Хората, които протестират, също ползват метрото. Те направиха терористичен акт там, но им беше простено, защото са свързани с президента“, заяви лидерът на НФСБ.
Според него думите на Караянчева от преди дни са допустими, защото  са казани на партийно събрание.
Симеонов каза, че няма съглашение между ГЕРБ и ДПС и думите на Цветан Цветанов за подобно нещо към този момент са несъстоятелни. Симеонов каза, че все пак е в добри отношения с бившия втори в ГЕРБ и е възможно да направи в коалиция с всяка българска партия, освен с ДПС.
Лидерът на НДСБ закачи Виктор Николаев: „Видяхте ли, че не съм искал да ви уволнявам преди месеци. Само ще ви кажа, че аз ви видях, че бяхте на протеста срещу мен преди 2 години и ми стана странно, защото не съм забелязал да имате нещо против мен“, каза с усмивка Симеонов и срещна ответна от водещия.
Симеонов коментира протестиращите: „Това са червени кхмери. Те казват, че говорят истината и няма друга такава. Това е нещо като възроден 9-и септември, когато са избивали богатите. Летят яйца, защото нямат калашници. Ако имаха, щяха да трепят наред“, каза той.
„Каракачанов иска да обере лаврите, като предлага експертен кабинет. Това не е съгласувано нито с мен, нито с Борисов. Ние какво сме? Лукови глави ли?“, запита той.
„Румен Радев е едно вечно недоволно дете. Ако българската политика е едно семейство, то той е едно дете, което вечно тропа с краче и не приема нищо“, каза Симеонов.

3 коментара

  1. Ставри каза:

    Има едно заведение на най-високата част на град Кърджали. Съмнявам се дали и там ще те приемат.Опитай все пак! Не забравяй да вземеш и „обаятелната“!

  2. Анонимен каза:

    За обаятелната , Ако в почивните дни си прост няма как да станеш умен за работните дни. ЦИЦЕРОН

  3. Кърджалиец каза:

    Сериозен политик колкото и ти сигурно с размахнали ръце която с крещяш тон се кара на избирателите също като махленска леличка и стига с тези магистрали и метро никой не ги е построил с пари от джоба си а и всичко плащаме за да го използваме плащаме и за разбити пътища в които си трошим колите купени с изкарани пот на челото в чужбина.А в държавата ни най спокойно се вихрят наркоманчета на политици,убиват по пътищата но за тях наказание няма,крадат милиарди наказание няма а за 1000 лева кредитори на вратата ти за да те изхвърлят от дома му.Оставка на ГЕРБ икаскета.ОЩе какво не ви е ясно.Нека Караянчева отиде на площада да пита какви са им аргументите че искат оставката й стиска ли й.Махленска леличка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.