doctor đồng biểu phí ocb kyc là gì app vay tiền online trả góp hàng tháng rút tiền momo ở đâu download sổ thu chi misa cho pc msb là gì

Читател на „Нов живот“: Така изглежда новоасфалтираната улица „Мир“ в село Тихомир

„Въпрос с повишена трудност: Път или басейн? Това е новоасфалтираната улица „Мир“ в с.Тихомир“, това ни пише на редакционната поща читател на „Нов живот“ и изпраща снимки.
„Все още не са изминали и два месеца откакто беше положен нов асфалт (ремонтът беше направен през август), а това е състоянието на улицата още след първия дъжд. Такива ремонти могат да бъдат реализирани само от община Кирково и назначените от нея фирми“, разказва подателят на сигнала.

Ето още снимки от въпросната улица-басейн:

6 коментара

 1. Анонимен каза:

  В Япония за такава извършена работа виновните си правят сепуко, но в България за такава извършена работа не само, че си прибират парите но си правят сек…ро. Такава безотговорност в цивилизованите държави я няма никъде по света.

 2. Тихомирски каза:

  А защо не пускате и снимки на комшиите които са затворили тротоарите с дърва и МПС та, защо никой не позволява обратната канализация да минава пред тяхната къща, защо си пускате магаретата свободни, че не остава не изровен контейнер по цялото село….
  Всеки е прав освен кмета на селото и общината.

 3. Динго каза:

  Така се правят улици през 21 век

 4. D. Indzhova каза:

  Ах,тази “ инжинерна мисъл”!

 5. анонимен каза:

  Няма ги някогашните специалисти , за които да оставят нещо след себе си беше въпрос на чест. Сега “ големите инженери“ мислят само за това, как да “ усвоят“ отпуснатите пари. А това , което са оставили след себе си – да му мислят хората и да се оправят.

 6. ANONİMEN каза:

  TOVA SA SİGURNO TURSKİ FİRMİ RADSİ NA MATERİALİ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!