trả góp 0 shinhan bank chuyển tiền trái ngân hàng nên mở thẻ tín dụng của ngân hàng nào app tiết kiệm tiền بحث حول عقود الخيارات thẻ tín dụng vib

Венцислав Стайков показва „История вкаменена във времето“, вижте я!

„История вкаменена във времето“, фотоизложба на поета и краеведа Венцислав Стайков, ще бъде открита в петък, 16 октомври, в родния му Кърджали.

В Арт галерия „Кръг“, срещу ресторант Москва, ще бъдат подредени 60 –те фотоси, избрани измежду стотиците, снимани години наред сред скалните светилища и другите култови места в Източните Родопи.

Венцислав Стайков е истински пътешественик. Няма интересно място в нашия край, където да не е стъпил неговият крак. Може да има и други като него запалени по старините планинари. Но той се различава от всички по това, че успя да сподели видяното и преживяното по тези сакрални места с хилядите читатели на „Нов живот“, „Перперикон“, „Тракия“, а също и в много други сайтове и

вестници, включително и във Фейсбук. През очите на Венци

хиляди можеха да видят вкаменената история на времето в Родопите. Фотоапаратът му е документирал много от тези събития, само една част, но може би най-магичната и въздействаща,ще видите сега в арт галерията на бул „Тракия“.

Венцислав Стайков е име за Кърджали. Публикувал е девет поетични книги и две с пътеписи. Носител е на редица национални поетични награди, както и на втора награда от фото конкурса „Аз, репортерът на Източните Родопи“.
Организатор е на пленера „Поетични вечери под Перперикон“, който събира творци от цялата страна, както и гости от Гърция, Турция, Италия и Франция. Поради мерките заради коронавируса официално откриване на изложбата няма да има. Но като спазвате предписанията може да разгледате фотосите до края на октомври.

Проявата е включена в събитията на Община Кърджали по случай Денят на Кърджали. Партньори са също „Нов живот“ и Арт галерия „Кръг“

НЖ

5 коментара

 1. Маги Боянова каза:

  Поздравявам те,приятелю !
  Най – добрият приятел. Най – веселият водач по пътеките на планините. Най – сладкодумният разказвач, за всяка педя земя ,по която стъпвахме.
  Ето това е Венци за мен.

 2. Руме Зиновиев каза:

  Браво Венци! Мисля да последвам примера ти с една изложба посветена на Скалните лица на пеоните – Кюстендил

 3. Юлиан каза:

  Щастлив съм, да имам за приятел Венци! Светъл човек, духът на Родопи!

 4. Йордан Димитров каза:

  Поздравления Венци!

 5. Елена каза:

  Венци, благодаря ти за разходката до момата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!