Борисов във „Фейсбук“: Близо 30 000 фермери вече са компенсирани по извънредната мярка за щетите от пандемията

Близо 30 000 фермери вече са получили средства по извънредната мярка за компенсиране на щетите в следствие на пандемията от коронавирус. Това написа премиерът Бойко Борисов в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“.

„70 милиона лева са изплатени на хората по програмата. България е държавата членка на ЕС, която инициира промени в регламента, които дадоха възможност за стартирането на тази извънредна мярка за компенсиране на загубите от COVID-19. За целта заделихме 106 милиона лева по три направления, с които помагаме на българските земеделци и преработвателите на земеделска продукция“, посочва министър-председателят.

2 коментара

  1. Анонимен каза:

    desijekova de gi vide tea broiki, na nebeto li broi zvezdite?!

  2. Анонимен каза:

    Вашето правителство унищожи домашните животни на хорицата по селата пък сега ще им отпускате пари. Не поехте никаква политическа отговорност и срам за това. Къде го скрихте бившият земеделски министър и защо не му беше потърсена отговорност ? Как ще се подпомага сега селското стопанство и животновъдство като няма хора да се занимават и да работят това. Който не се е занимавал и работил със селско стопанство и животновъдство той нищо не знае. С една дума празни приказки и пред изборни обещания. Същата работа с минималната пенсия която щеше до сега да стане 300 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.