„ИстОрика“ с първо място за неумиращия Хаджи Димитър

Школа „ИстОрика“ при СУ „Петко Рачов Славейков“ спечели първо място в националния ученически конкурс, организиран от Община Сливен и посветен на 180-годишнината от рождението на Хаджи Димитър и Стефан Караджа на тема: „Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира“. В съзвучие с темата още в ранната пролет учениците Борис Огнянов, Томас Соколов, Атанас Ташев и Ясен Солакчиев се заемат със задачата специално за конкурса да подготвят мултимедийна презентация на тема „Хаджи Димитър – неумиращият“. Авторитетното жури оценява високо работата им и награждава всеки от тях индивидуално, както и целия екип на Школа „ИстОрика“ с колективна награда.
Славейковци печелят първото място в категория мултимедиен проект в трета възрастова група. Наградите връчи лично зам. кметът на град Сливен Пепа Чиликова. От името на Школа „ИстОрика“ на официалното награждаване присъства ръководителят й Димитър Димов – учител по история в СУ „Петко Рачов Славейков“.

4 коментара

 1. КОСМОПОЛИС каза:

  ЕВАЛАТА НА ПИЧОВЕТЕ !!!

 2. анонимен каза:

  Браво на момчетата!

 3. Анонимен каза:

  Така скъпият ръководител не само присъства САМ на награждаването, но и прибра цялата награда от конкурса! Без да им се обади и да съобщи, че са спечелили, без да каже, че има възнаграждение и БЕЗ ДА ИМ РАЗДАДЕ ДОРИ ГРАМОТИТЕ при поискване! Евала, старши! Експлоатираш труда на децата типично по комунистически!
  А колкото до децата – поздравления момчета! Чудесно представяне!

 4. Анонимен каза:

  Само така!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.