Читател-редакция: Кой ще сложи плочите?

В края на месец август 2020 г. беше разкопан тротоарът пред блок „Изток“, ул. Сан Стефано № 30, гр. Кърджали, с цел полагане на кабели. Кабелите бяха положени, изкопаният канал беше запълнен, но плочките на тротоара до днес все още не са възстановени, а от началото на ремонта изминаха два пълни месеца. Това създава изключително голямо затруднение за живущите в блока – трудно преминават през неоправения участък детски и инвалидни колички. Преминаващите пешеходци са принудени да вървят по платното за движение на автомобили, което е изключително опасно. Прикачам две снимки, заснети днес 30.10.2020 г. Моля за отговор по имейл кога фирмата изпълнител възманерява да довърши работата си. Моля за Вашата незабавна намеса по казуса!

Елена Златанова
гр. Кърджали

4 коментара

 1. Енерго Общинов каза:

  Що за отношение на фирмата изпълнител към хората. Разкопан асфалт на улицата пред едно от най големите и успешните училища Й.Йовков. Общината също нехае. Кмета откакто стана доктор, постоянно се оплаква. За съжаление не само тази улица е разкопана. Вижте Възрожденци.

  • Соня каза:

   Съгласна съм за Възрожденци. Има улици и локални платна, които са като бомбардирани.И така от години. Никой не контролира разкопаването на улиците .И да се ремонтират ,то е като през куп за грош.

 2. Анонимен каза:

  koi razkopal, kade sa snimkite koi kak kopa?

 3. анонимен каза:

  Обичайна практика в града е след някакъв ремонт – било заради водопроводната мрежа било поради други причини , да хвърлят малко пръст и да оставят разкопаното или премахнатите плочки да си стоят там с месеци.Докато хората свикнат и с тези неудобства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.