Дупката до бл. 5 във „Възрожденци“ все така си зее грозно и опасно – инцидент ли чакаме или изборите?

Прословутата шахта, зейнала на средата на шосето до бл. 5 във „Възрожденци“, продължава да плаши преминаващите наблизо и в същото време да е символ на безхаберието на отговорните институции в областния град.

За първи път сигнал подава наш читател на 1 септември. Тогава дупката изглеждаше така:

Втори път гражданин ни изпрати снимка на редакционната поща. Датата е 21 септември. Дупката е същата, но фасонът – леко променен:

Днес сме 6 ноември – два месеца по-късно! Сагата с въпросната шахта продължава. Тя все така си зее грозно и опасно. Ето как изглежда в момента:

До кога ще чакаме въпросната шахта да получи свой капак, за да не зее като вход към преизподнята на средата на шосето? Инцидент ли чакаме да се случи или да наближат още изборите?!

Ето линкове към предишни пубикации по същата тема:

Читател на „Нов живот“: Опасна дупка зее на пътя до блок 5 във „Възрожденци“

Капак на шахта хлътна във „Възрожденци”, маркират опасната дупка на пътя със стара гума

4 коментара

 1. Пейчо каза:

  Шахтата си има капак и всичко необходимо.Няма си майстор!!Два пъти опитваха някакви измислени ,но тази работа не е като да садиш тютюн!

 2. Анонимен каза:

  Като падне снега и се заледи въобще няма да личи къде е имало шахта и дали е имало капак. Чиста работа. От писане по форумите файда няма. Така е и с пътя гр.Кърджали-с.Мост. Безхаберие и без отговорност от всякъде.

 3. Брадчеда каза:

  Малко са комисионните за една шахта. Друго си е да построиш „Водно огледало“, да ремонтираш стадион,да настелеш жълти плочки,да застроиш зелени площи,да преасфалтираш всяка година,да сменяш улични лампи всеки месец и пак да е тъмно и ………така до края на света или поне доката сме на власт!

 4. анонимен каза:

  Прав е Брадчеда!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.