Карадайъ за 10 ноември: Д-р Ахмед Доган победи комунизма по времето на тоталитаризма

Настояваме за оставка на Румен Радев като президент и проваленото правителство, както и за избор на експертно правителство, което да гарантира честни, свободни и демократични избори. Само така може да се гарантира доверие в изборните резултати.

Това написа във Фейсбук лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в публикация по повод 10 ноември.

Д-р Ахмед Доган победи комунизма по времето на тоталитаризма, изтъква Карадайъ.

И припомня ролята на партията в политическите промени в страната след 1989 г..

„Днес, повече от 30 години от 10 ноември 1989 г., когато беше дадено началото на политическите промени в България, с удовлетворение можем да отбележим заслугите на ДПС за победата на демокрацията и гарантиране на мирния преход в страната. Уникалната формула Български етнически модел, чийто създател е д-р Ахмед Доган, респектира и днес. Този модел поставя високи отговорности пред нашата партия„, пише Карадайъ.

Лидерът на ДПС посочва също, че партията е останала отговорна, независимо от политическите и икономическите реалности през годините, за установяване на демокрацията, плурализма и пазарната икономика.

ДПС има активна и значима роля за определяне и запазване на евроатлантическата ориентация на страната. Днешната реалност с наблюдавания разпад на държавността, криза в управлението, застрашаване на демокрацията, ДПС отново е на висотата на своята отговорност в името на мира и на демокрацията, в името на бъдещето на нашите деца“, казва още Карадайъ.

 

 

4 коментара

 1. Анонимен каза:

  Вероятно и берлинската стена падна заради д-р Ахмед Доган.
  Днес нали не е 1 април за да се надлъгваме.

 2. Анонимен каза:

  Защо ли си мисля, че днес той управлява комунистите в държавата и за това те му се отплащат. Колко много неща му подариха само.

 3. Буюк каза:

  Разпад на Държавата, а ние сме на висота.Що не се върнете от там откъдето изпълзяхте барабар с титлите които си купихте/доктор,професор,доцент/ и там реализирайте етническият си модел.Кравите и овцете също имат нужда от доктори!

 4. хабиб каза:

  Доган, като е прочел тази глупост не се ли е изчервил от срам. Простащината в ДПС и сегашния лидер е безкрайна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.