Излизат нови тайни от „Тайните подземия на България“

Г-н Миланов, излезе поредната 16-та част на книгата ви „Тайните подземия на България, но тя още не е дошла до нас, читателите. Отново ли ни изненадвате с неочаквани разкрития по иначе уж всеизвестни явления и факти?
– Да. И аз съм впечатлен от новите данни, които непрекъснато се появяват. Важни тайни крие светът за човечеството и не ги разкрива лесно. Не смятам, че в поредицата си от шестнадесет книги съм успял да разкрия всичко. Успял съм да публикувам малко от многото тайни, свързани с нашата Земя.

– И какво ново в том 16 -ти?
–  Отново съм се „добрал” до сведения за пиратски съкровища, скрити в залива Зигра, недалеч от Созопол.
Известно е, че в Черно море, преди около 200 години, са върлували пирати – наши и чужди. И в предишните томове на „Тайните подземия на България” съм писал за пиратски кораби, потънали със съкровища в морето ни.

– Пишете за Черно море, не споменавате ли нещо за потопа? Има вече толкова много мнения по темата?
–  Безспорно, потоп е имало, но моята версия за начина, по който водата от Средиземно море е нахлула в Черно море е различна.

– Каква е?
– Водите на Средиземно море не са нахлули в сладководното по това време езеро, наречено по-късно Черно море, със силата на Ниагарския водопад.

– А как?
– Навлизането е ставало бавно.
Но да продължа по темите в книгата. Ще ми се да коментирам за надписа от Севтополис, в който се споменава, че древните траки са имали роби.

– Но нали всички знаем, че траките не са имали роби?
– Не са имали, но авторът, който е разчел текста, е тълкувал надписа по различен начин. Истината е друга. При внимателно четене на кодирания текст се разбира, че той съдържа  указания за скрити съкровищата на Севт III.

– Днес на мястото, където някога е бил главният град на Севт III, се намира под язовир Копринка. Съкровищата, за които пишете, не са ли там?
– Древните са знаели, че един ден техният град ще бъде под водата и са положили съкровищата си извън територията на града.

– Искате да кажете, че древните са знаели, какво ще се случи векове напред?
– Това не бива да ви изненадва. В 16 част на книгата пиша и за компютри, ползвани в древността. Прилагам и оригинална снимка на компютър от миналото.
Древността не е това, което си въобразяваме, че знаем. Написал съм и нещо ново за Богинята майка и седемте пазители, за които досега не ни е било известно.

– За първи път чувам, че Богинята майка има седем пазители. Впрочем, малко се знае и за самата Богиня.
Образи на Богинята майка се намират предимно в древни светилища.
Споменал съм и за тайнствените саркофази, открити в Египет. Това са многотонни каменни саркофази, които не могат да бъдат отворени, за да се види какво е скрито в тях.

– И какво според вас е скрито в тях?
– Нека оставим на читателите да разгадават…Полезно е. Ще подскажа и нещо твърде интересно за каменен саркофаг, намиращ се на Витоша.

– Неоткрит?
– Да, откривателят му се нарича Румен Зиновиев, който притежава координатите на многотонния каменен саркофаг.
Зиновиев е издал фотоалбум с много интересни скални образи на лица на хора, на животни и извънземни. Направил е и снимка на този саркофаг.  

-Интересно. Ще споделите ли какво има в този тайнствен саркофаг ?
– Нека и него оставим на въображението на читателите.
Искам да спомена, че в тази книга, съм публикувал и друго тълкуване за произхода на Земята.

– Публикувате нова теория за произхода на Земята?
– Да, но теорията не е моя. Получена е по контактьорски път от моя позната.  От същата контактьорка публикувам и сведения за Адам и Ева.
В тази книга пиша отново за Вълчан войвода; за амулета на Тутанкамон; за Чекотинския манастир; за пещерата „Очите на Бога” .

Разговорът води: Коста ИВАНОВ

Книгата „Тайните подземия на България“ 16 -ти том можете да намерите вкнижарниците на Сиела. Може и да я поръчате пак там и в Stori/ bg..

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.