Арда със загуба от Дунав, въпреки всеотдайната игра

Тимът на Дунав (Русе) се поздравиха с втората си победа във Втората осмица на Суперлигата, след като надиграха категорично Арда (Кърджали) с 3:0 (25:16, 26:24, 25:16) в мач от четвърти кръг на първенството, изигран в зала „Арпезос“ в родопския град.

Дунав е трети в таблицата с 5 точки (2 победи), Арда е седми с 0 точки (4 поражения).

Домакините и гостите бяха равностойни, след което Арда поведе. Резултатът се обърна и русенци излязоха напред като взеха аванс след 25:16.

Вторият гейм стартира идентично, но този път кърджалийци останаха стабилни и водеха почти до края. При 22:21 Дунав се залепи за съперника. Последва битка от двете страни на мрежата и в крайна сметка русенският отбор спечели и втората част.

Впоследствие ситуацията се повтори, гостите обаче бяха повече от категорични и нямаха особени трудности да постигнат втората си победа.

Следващата среща на Арда е на 27 ноември (петък), когато отборът излиза срещу ПСК Локомотив (Пловдив).

 

2 Отговори

  1. Бисер каза:

    НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА КЛУБА! СРАМ ЗА КЪРДЖАЛИ!

  2. Пешо каза:

    Бисере,теб ли да сложат? А кажи дали някой друг от онбашиите от града се интересува от волейбола че и от борбата,водната топка,кану-каяка.Цялата далавера от боклука отива за футбола.Няма нищо лошо но ги няма вече и ОЦЗ,Тютюнева,АПК,Комсомолец и т.н. Тъй,че няма и пари а времето на каузите отмина.А и на хоризонта нов „Академик“ не се задава!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *