Възмутен читател на „Нов живот“: Поголовна сеч! Защо унищожават градинката до локчетата под блок 20 във „Възрожденци“

С възмущение пиша до „Нов живот“. Някои използват пандемията за прикритие, за да унищожат последното зелено местенце в квартала. Болно ми е, че дори и хората, които минават гледат с безразличие.
Къде е местният парламент?
Къде са еколозите?
Като гражданин на този град милея и за това последно зелено петно в каменния ни град! Вместо да се оформи като мини-парк то се разрушава.
Мястото е подходящо за детска площадка и беседки за отдих.
Преди време за съборен орех в собствената градина, поисках разрешение за отсичане и платих такса в общината. А сега тези господа отсичат с лекота. Имат ли документи и платени такси? Защо се мери с двоен аршин в този град-бетон?!
Обичам природата и не мога да повярвам, че така подмолно се унищожава зелената площ.
Покрай строежа на новата джамия в Прилепци също се отсякоха всички дървета наоколо.
Докога ще продължава това унищожение?!

4 коментара

 1. Анонимен каза:

  Вие не разбрахте ли, че за природа гори, води, въздух и тем подобни никой в тая държава няма да си мръдне пръста. Обаче за убита котка и куче елате да видите какво става, полиция, прокуратура , съд, медии, наказания. В каква държава живеем само.

 2. Анонимен каза:

  Изсичането на дърветата е гласувано на общ.съвет .Как един съветник не излезе в медиите да запознае гражданите с решението ? Ако е за партийни интереси реагират , за гражданските – мълчание .

 3. Анонимен каза:

  Защото не живеем в България а живеем под ръководството на ДПС те колят те бесят жалко но е това. Аз живея от 20 години във чужбина това което правят във Кърджали от години насам направят ли го тук сте за затвора и то до живот нямам думи безобразие но е виновен за всичко богатия ни кмет Хасанчо дясна ръка на Доган

 4. Анонимен каза:

  Дано никой не си закупи жилище от това място да го видим после тоя строител

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.