Среща за селекцията на Арда ще има през тази седмица

Среща за зимната селекция в Арда (Кърджали) ще има през тази седмица. Това обяви президентът на клуба Петър Пашев. Той, старши треньорът Николай Киров и помощникът му Емил Кременлиев за първи път ще обсъждат темата за новите попълнения, които да подсилят тима. Наскоро „сините“ подписаха с бразилския нападател Жуниньо. Очаква се през зимната пауза още двама или трима да подсилят Арда. Това до голяма степен ще зависи и от какви и колко играчи ще бъдат освободени. Белия иска да засили конкуренцията основно в защита и атака. През есента клубът продаде в гръцкия Ксанти централния си нападател Радослав Василев.

„В следващите дни ще имаме среща с Киров и Кременлиев и ще говорим по въпроса да видим какво ни е нужно“, сподели Пешев.
Както е известно, след пандемията през март Арда преориентира политиката си и започна да залага на повече българи.

В Арда ще обсъдят и зимната подготовка. Със сигурност сините“ ще имат лагер в близкия Момчилград, където често ползват базата. В клуба умуват и за лагер в Турция, където бяха и преди година.

„Всичко зависи от обстановката с вируса и ситуацията с пътуванията. Ще чакаме до последно и ще решаваме. Засега сигурно е, че ще имаме един лагер в Момчилград“, сподели още шефът на кърджалийци.

Източник: Спортал

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *