Кърджали в очакване на своята първа ледена пързалка

Първата ледена пързалка в Кърджали ще бъде открита скоро в комплекс „Аква фентъзи“, който се намира в покрайнините на града.

Това каза пред наш репортер собственикът на комплекса Метин Бекир. Той сподели, че се надява пързалката да бъде достъпна за малки и големи още щом рестрикциите около Ковид отпаднат. Тя е финансирана с личните средства на собственика плюс изтеглен банков кредит. Комплексът, който има вече няколко водни пързалки за лятото, очаква своята ледена пързалка, като попълнение към атракциите, за да радва клиенти си през зимата.

Метин Бекир

Метин Бекир сподели, че щом отпаднат рестрикциите, наложени от държавата, комплексът ще заработи нормално и ще върне на работа всички служители, освободени в неплатен отпуск. Клиентите ще могат да се насладят на Балканската кухня, приготвяна целогодишно от македонски готвач. Вече има направени резервации за Новогодишната нощ, остава само забраната за събиране на повече хора да отпадне.

Комплексът, състоящ се от хотелска част, ресторант с безплатен паркинг и летни водни пързалки, ще се сдобие с още водни атракциони следващото лято. Те ще са както за малки, така и за възрастни. Бекир не се отказва от инвестиции, за да поддържа доброто настроение на кърджалийци, а и не само.

Петя Камбер 

2 коментара

  1. Атанасова каза:

    Дано това се случи! Адмирации за собственика! Кърджали заслужава да има ледена пързалка!

  2. анонимен каза:

    Дано!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.