Борисов: Етническата карта е нещо, с което не трябва да се играе

Премиерът отговори на обвиненията на президента

„Бях упрекнат в орташка връзка с Пеевски. Когато се отчаят, вадят тази тема”. Това заяви премиерът Бойко Борисов, който се появи на брифинга на Оперативния щаб.

Борисов отговори на обвиненията на президента Румен Радев.

„ДПС си е партия, която си има почетен председател и председател. Етническата карта е нещо, с което не трябва да се играе. Особено едновременно с ДПС и Ердоган заедно”, каза Борисов. „Видят ли, че са на зор, вадят тази тема”, коментира още Борисов.

ДПС си подкрепи Румен Радев за първия мандат. Искат ми оставката, блокират кворума. Какво общо имаме с ДПС?”, попита Борисов. По думите му на изборите на места битката ще е именно ДПС-ГЕРБ.

Правомощието на държавния глава е да избере датата за избори. Много нечистоплътно е да искаш от здравните власти да ти дадат прогноза за март”, заяви още Борисов и увери, че ГЕРБ ще се подготвят за вота.

4 коментара

 1. Тальо каза:

  Ами при тази здравна обстановка от Пожарната ли да иска прогноза?

 2. Зито каза:

  Браво Г_Н БОРИСОВ. ЕТО ТОВА Е МИН. ПРДСЕДАТЕЛ

 3. Кито каза:

  и този иска да мине политик . само държавната администрация ще гласува за него. затова на държавните служители бяха увеличени заплатите, при намаляване на приходите на всички останали.

 4. Анонимен каза:

  Нека да си припомним само какво казваше Валери Симеонов парите от 60 млн. лева които държавата дава на Ахмед Доган са за студеният резерв в енергетиката за ТЕЦ „Варна“. Ами в клипа „Мутри сбогом“ Доган какво казва : Властта е в моите ръце. Това искам да разберете. Аз съм инструмента на властта който разпределя порциите на финансирането в държавата. И това ли не е вярно. Да не стане като парите с еврото и златото от чекмеджето. Защо се сърди тогава на президента. Да не би президента да управлява министерството на финансите. Хайде холан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.