АРДА стартира контролите в Турция с мач срещу полския Заглембие

Отборът на АРДА изигра първата си контрола от подготвителния си лагер в Турция. Играчите на Николай Киров се изправиха срещу полския Заглембие, но въпреки добрата игра, отстъпиха с 1:3. Първи до положение пред една от двете врати стигнаха футболистите на АРДА , чрез Милен Желев, който отправи удар към стража на поляците. Няколко минути по-късно Филип Стажински от пряк свободен удар откри резултата. В 29-та минута Михаил Александров също се опита да застраши вратаря на Заглембие. В 37-та минута Джордже Църномаркович засече с глава центриране от ъглов удар и покачи на 2:0. При този резултат завърши и първото полувреме.

След почивката Иван Караджов направи блестящо спасяване, като не позволи топката да влезе в неговата мрежа. В 54-та минута след добро разиграване Лозев намери в малкото наказателно поле Жуниньо, който от непосредствена близост намали на 2:1. Едно от новите попълнения за АРДА Георги Атанасов в 57-та минута отправи удар към вратата. В 62-та минута Жуниньо бе изведен сам срещу вратаря на Заглембие, но той успя да парира ударът му. В 74-та минута Патрик Шишж успя да се разпише за 3:1. Малко преди края на двубоя, опасен удар на Жуниньо бе избит в последния момент от голлинията на полската врата.

В игра за АРДА се появиха трите нови попълнения Георги Атанасов, Манолис Русакис и Никола Таравел. Неофициален дебют записа и юношата на клуба Окан Топчу, който се появи в игра след почивката. Следващата контрола на АРДА е на 26 януари срещу руския Химки.

СТАРТОВ СЪСТАВ НА АРДА:
36. Васил Симеонов, 8. Милен Желев, 4.Милен Стоев, 29. Густаво, 21. Мартин Костадинов, 80. Лъчезар Котев, 27. Емил Мартинов, 17. Иван Коконов, 7. Михаил Александров, 19. Румен Руменов, 9. Спас Делев.

1 Отговор

  1. Зито каза:

    САМО АРДА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *