Кметът Хасан Азис и председателят на общинския съвет се срещнаха с жители на Мост и Широко поле

Обиколката ни по райони е част от процедурата за формирането на “Бюджет – 2021”

 

Днес направихме две срещи в район Мост и в район Широко поле.

Кметът на община Кърджали Хасан Азис заедно с председателя на Общинския  съвет Юсеин Ахмед, с председателя на Общинската структура на ДПС- Кърджали Лятиф Расим, с общинския съветник Бекир Ергюн са провели днес две срещи в район Мост и в район Широко поле. Обсъдени са детайли от бюджет 2021. Това съобщи Хасан Азис в своя фейсбук профил.

На всички срещи е била засегната темата за ограничаване разпространението на вируса Ковид 19 и здравното състояние на жителите на населените места,както и предвидените нови социални политики за работа не само с рискови групи.

Смятам, че плана на общината по посока социални услуги е с устойчив модел, който развиваме в отговор и на кризата от Ковид 19. По време на пандемията имаше ситуации, които изискваха бързи и организирани действия от страна на общинската администрация, обяснява кметът на община Кърджали.

Не на последно място по значимост на срещите са били обсъдени инфраструктурните задачи, които  предстоят през 2021 година в районите. Подобряване на инфраструктурата е определена като приоритет и през новата година. В район Широко поле жителите искат да се създадат места за отдих покрай язовира.

„Диалогът с кметовете на кметства е важен, с него достигам  най-близо до хората и  техните проблеми, а с това се намират и бързи адекватни решения., пояснява Хасан Азис.

нж

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *