Малко не достигна на волейболна Арда, Тетевен Волей си тръгва с победа

Мъжкият отбор на волейболна Арда отстъпи пред гостуващия тим Тетевен Волей в мач от 8 кръг на Мъжката волейболна Суперлига – втора осмица. Срещата приключи с резултат 0:3 (25:22; 25:17; 27:25:) в полза на гостуващия отбор.

През първия гейм отборите бяха равностойни, битката бе оспорвана и малко недостигна на Арда, за да поведе в резултата.

През втория гейм, водиха предимно гостите.

В третия гейм кърджалийските волейболисти тръгнаха с преднина 7:1 и през цялото време демонстрираха силна игра, но на финала претърпяха загуба.

Двата гейма бяха доста оспорвани – първият и третият. Имахме възможност дори да ги спечелим. Вкрайна сметка опитът си оказа влияние и неможахме да се справим. Но въпреки всичко аз съм доволен, че момчетата добиват опит, играят на моменти много добре, което е само в тяхна полза. Това вбъдеще ще даде добри резултати“, каза за „Нов живот“ старши треньорът на отбора Иван Халачев.

Следващия мач на отбора е на 5 февруари (петък) от 17 ч., когато ще се изправи срещу „Черно море“.

3 Отговори

  1. Владимир каза:

    Момчетата са подготвени от треньора, ама прът в колелото на отбора е президента. Даже у дома нямат победа скоро. Докога тези загуби, вината е единствено и само на президента багдасаров. Отдавна трябваше да си ходи. ОСТАВКА! Достатъчно изложи Кърджали!

  2. Чаню каза:

    Владко,като си иде Багдасаров,парите и работните места ти ли ще ги осигуриш.Не знаеш ли и не виждаш ли,че никой друг включително и „Академика“ не се интересуват от волейбола в града. А да не би Багдасара да бие сервисите та вината е само негова.Ако има кой да налее пари ще има и волейбол и борба и вдигане на тежести. Останалите приказки на Пазара!

  3. Анонимен каза:

    Момчетата са подготвени от Павел Митев. Няма и един състезател подготвен от Халачев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *