И ДПС-Джебел номинира Доган и Карадайъ за кандидатската листа

9 номинации и един самоотвод. Това е новината от разширеното заседание на Общинския съвет на ДПС в Джебел във връзка с издигането на кандидати за кърджалийската листа на партията за парламентарните избори на 4 април.

Структурите на ДПС в община Джебел смятат, че най-достойни за кандидатската листа са почетният председател на ДПС Ахмед Доган, председателят Мустафа Карадайъ, настоящият депутат Делян Пеевски, кметът на общината Неджми Али, председателят на Общинския съвет Сейфи Мехмедали, общинският младежки лидер Бюлент Ахмед, народният представител Ерол Мехмед, шефката на НАП в Кърджали Елван Гюркаш и бившият зам.-министър на образованието Мукаддес Налбант.

Отвод от номинацията си направи кметът Неджми Али, мотивирайки се с поетите ангажименти към всички жители на община Джебел.

„Благодаря за номинацията, но аз поех ангажимент към джебелчани в момента, в който те ми гласуваха доверие да ръководя общината. Работим от първия ден. Имаме ясна програма и визия за развитието на общината. В краткосрочен, средносрочен и дългосрочен план“, заяви пред актива на ДПС Неджми Али.

„Би било лицемерно от моя страна, ако закрача по пътя към парламента. Партията е инвестирала в мен, полученият от нея кредит на доверие ме направи достатъчно разпознаваем, за да съм уверен, че със силните послания ще стигнем до всеки избирател в общината“, подчерта кметът на Джебел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *