Ударно начало на футболистите набор 2007 и 2009 на „Арда 1924“ в Бургас

Момчетата на „Арда 1924“ от набор 2009 и набор 2007 с треньори Янко Янев и Костадин Бейчев стартираха по феноменален начин участието си в силния турнир BLACK SEA CUP 2021 в Бургас.

В крайморския град възпитаниците на Янев спечелиха с 4:0 срещу връстниците си от „Нефтохимик“- Бургас и дадоха сериозна заявка за призови места в турнира. Кърджалийските футболисти показаха добра и красива игра през целия двубой и заслужено стигнаха до победата в срещата. По-късно днес децата от набор 2009 излизат срещу любезния домакин и фаворит за спечелване на турнира отбор на ДФК „Звездичка“.

Батковците от набор 2007 също започнаха впечатляващо своето участие в Бургас. Момчетата на Костадин Бейчев отбелязаха седем безответни гола на втория отбор на ДФК „Звездичка“ и с нетърпение очакват следващия си съперник. Страхотна дисциплина, концентрация и себераздаване осигуриха на набор 2007 категоричната победа със 7:0. В следващия си двубой също малко по-късно днес децата на Бейчев срещат бургаският „Нефтохимик“.

Турнирът в Бургас продължава до 14 февруари.

 

нж

 

1 Отговор

  1. ben hadji halef ibn hadji al gosara s parata каза:

    Koloko platiha decata za turnira.30 leva chlenski vhos .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *