Парламентът спира работа на 8 март

От 8 до 24 март ще се провеждат евентуално само извънредни заседания, решиха депутатите

Последното пленарно заседание на настоящото 44-то Народно събрание ще се проведе на 25 март. Единствената точка в дневния му ред ще бъде неговото закриване.

Това решиха депутатите в сряда по предложение на Александър Ненков и Красимир Ципов от ГЕРБ. „Смятаме, че по този начин ще уредим възможността Народното събрание да работи до изтичане на мандата му до 25 март, като даваме възможност при необходимост да се свикват и извънредни заседания“, обоснова лаконично предложението Ципов.

Редовни пленарни заседания ще има тази и следващата седмица. От 8 до 24 март, когато ще тече предизборната кампания, депутатите ще се събират евентуално само на извънредни заседания. Парламентарният контрол в същия период ще бъде само писмен.

Източник: Сега.бг

1 Отговор

  1. Анонимен каза:

    Това да не е първо априлска шега. Ами парламента кога са работили. Пък и най-главният от една година и половина не е стъпвал вътре. Важното е, че взеха сградата на партийният дом строен по времето на Тодор Живков. Само, че и до сега я няма рубинената петолъчка. Някой и удари шамара и толкоз.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *