Коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ се регистрира в РИК, водач е Максим Генчев /ВИДЕО/

Режисьорът Максим Генчев, който създаде филма „Дякон Левски”, е водач на кандидатската листа на коалиция „Изправи се! Мутри вън!” за Девети избирателен район-Кърджали. На втора позиция е Елена Костова-Петкова, позната на кърджалийци като юрист на Оловно-цинковия комбинат в близкото минало, в момента е адвокат в Пазарджик. Стоян Георгиев, областен координатор на коалицията и председател на Движение „България на гражданите”, е на трето място. Следват: Нургюн Мехмед от Момчилград, общински съветник от ДБГ;

Десислава Кардашлъкова от Кърджали, в момента студент в специалността „Български език и гражданско образование”; Венцислав Николов, състезател по водна топка, учител; Красимир Бибиновски от Момчилград и на последното осмо място е Денислав Генчев, който на предишните парламентарни избори беше водач на листата.

Надяваме се на едно силно представяне и да получим доверието на избирателите от цялата област Кърджали., това съобщи Стоян Георгиев минути след като коалицията получи регистрация в Районната избирателна комисия.

нж

1 отговор

  1. Анонимен каза:

    Вярватели си бе ИЗПРАВАЧИ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.