Алековци поздравиха с празника своите преподавателки и възрастните дами от града

Осми март се превърна в приятен повод за алековци. Представители на Ученическия съвет и учениците от 8 „б“ клас, с класен ръководител Пламена Дюлгерова, с усмивка и благодарност поднесоха своите пожелания по интересен начин на директора на ПГИ“Алеко Константинов“ гр. Кърджали и на своите учителки.

Не бяха забравени и възрастните дами от града ни.

Доброволците от клуб „ Щастливеца“ с ръководител Филиз Мустафа поздравиха дамите от третата възраст по случай Международния ден на жената – 8 март! Младежите обградиха с внимание и обич възрастните хора и ги накараха да се чувстват за миг много близко до внуците си. В този празничен ден младите алековци им поднесоха цветя и топъл обяд  с пожелания за здраве и дълголетие.

 

 

2 коментара

  1. Анонимен каза:

    От випуск 1973/74 г. съм на ИТ АКЕКО КОНСТАНТИНОВ , казах на двама мой приятели, че ще назнача децата им при мен на изпитателен срок и ще им кажа дали ще може да се реализират като икономисти. За бога не знаят какво е сторно, дебит и кредит за тях фейсбук е компютърна грамотност. Няма вече преподаватели от класата на Рангелова,Мачева,Барашка,Велевска, Юнузова ,Мурадова, Текелиев и останалите.

  2. Отвратен каза:

    Съгласна съм напълно с казаното в по-горния коментар. Липсата на всякаква грамотност се опитват да я компенсират с мероприятия от рода на онези, които правехме като пионерчета. Филиз Мустафа се прави на дружинен ръководител вместо да си преподава предмета, за което е назначена и взема пари. Губят времето на децата, а те милите са абсолютно неподготвени за работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.