Кърджалийци не спазват мерките срещу Ковид 19, хаос и блъсканица царят на пазара (ВИДЕО)

Хубавото време стимулира кърджалийци да се отправят към пазара, вместо да си набавят необходимите плодове и зеленчуци от близкия магазин. Разходката дотам стана радостно събитие след затворения начин на живот през последните месеци. Там можеш да видиш стар приятел, да откриеш обща тема за разговор и с непознати хора, да обмениш няколко думи с продавача. Там кърджалийци забравят, че се намираме в епидемична обстановка. Те не спазват никакви мерки за предпазване от заразата, не обръщат внимание на указателните табели и загражденията. Почти никой не спазва необходимата дистанция, а мнозина не носят и предпазни маски.
Особено голям хаос и блъсканица се забелязва в съботния пазарен ден.

Нов живот

5 коментара

 1. Анонимен каза:

  Първо – Липса на обществена дисциплина
  Второ – Контролът от страна на властите е занижен
  Трето – При липсата на обществена дисциплина, за да се въведе принудителна такава, на народа му е необходима тояга; чатал на врата или глоба
  Четвърто – Тъй като чаталът на врата и тоягата, в съвременния свят са нехуманни средства за управление на ситуацията, то глобата се явява най-ефективното средство за въвеждането на обществения ред, предвид овладяването на епидемичната обстановка!

 2. Анонимен каза:

  Един голям фотос на човек болен от Ковид в реамационно легло,може да реши въпроса!

 3. Гражданин каза:

  Браво само така Кърджалийци,докато вас ви затварят по домовете премиера спокойно обикаля без маски той и около него,постоянно се прегръщат и се здрависват а забраната налага самия той.Само да попитам къде отиде нормалният грип в която постоянно се излизаше в грипни ваканции.Отворете си очите хора никъде по света няма маски на открито.Дпс прави предизборни агитации наредили хората като овце пред тях и с цялата наглост искат да се гласува за тях по селата.Сещат се предизборно за тях а някой попитал ли ги е къде им са децата на тези възрасни и защо тези села в които нямат вода ,затворени училища,потрошени улици са обезлюдени.Дпс и герб затвора ви е малко с 50 лева не можете да подкупите нашите възрастни родители.

 4. Алюша каза:

  Да само пазара не спазват мерките ,а някой защо не прави едно видео в кауфланд големите вериги ,итн..защо неспазват и теди които се разкарват по селата за избори ,но винаги търсите начин на бедни да атакувате мнг му дреми на народа от вашите лъжливи игрии ,то народа се събуди господа новинари стигасте оплашили ,да се натискат дасе крият , ви тъсете големите хора дет си живеят без проблено ,дет неим пука за пандемията а не в пазара

 5. Елица каза:

  Ooo да нека и големите вериги да ги затварят и да са отворени квартарните магазини
  Народът ни е мн не възпитан
  Нямат обща култура иначе сме многооож компетентни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.