mở tài khoản ngân hàng nào tốt nhất ứng dụng quản lý chi tiêu شركات الخيارات الثنائية الموثوقة 2021 kênh đầu tư retamino
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (159); 24/10 (161 ↑) ; 25/10 (167 ↑) ; 26/10 (175 ↑)

НСО опроверга Бойко Рашков – шефът на службата е на работа

Националната служба за охрана реагира на думите на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков със съобщение, от което става ясно, че началникът на НСО бригаден генерал Емил Тонев изпълнява задълженията си в момента и не е в отпуск.

Ето какво се казва в прессъобщението до медиите: 

„По повод тиражирани твърдения в медии и в социални мрежи Националната служба за охрана заявява, че началникът на НСО бригаден генерал Емил Тонев не ползва платен годишен отпуск.

Началникът на НСО бе в принудителен триседмичен отпуск през март 2021 г. поради заболяване с COVID-19. Към днешна дата ръководството на НСО изпълнява задълженията си пълноценно и в пълен състав.

Ще припомним, че рано тази сутрин  Бойко Рашков обяви, че службите за сигурност са се самообезглавили и че шефовете им са излезли в неплатен отпуск до септември, веднага след назначаването на служебния кабинет.

„Държавата в момента е без ръководство на службите. Службите ни за сигурност са се самообезглавили.  Всички ръководни длъжности лица на ръководна длъжност в момента се неплатен отпуск. Кой им е разреши, като те са на пряко подчинение на миналия премиер. Сами си правете изводите. Държавата в момента е без ръководства на службите за сигурност. Те нямат ръководства. И до месец септември те няма да бъдат ръководени от онези, които са назначени от Бойко Борисов“, заяви Рашков пред bTV.

Нов живот

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!