đầu tư tiền tệ cicb vn momo chuyển tiền chứng thư bảo lãnh thanh toán kiếm tiền trên quyền chọn nhị phân
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (159); 24/10 (161 ↑) ; 25/10 (167 ↑) ; 26/10 (175 ↑)

Даниел Митов: Служебният кабинет не трябва да опитва да овладява държавата

  • Според него подслушванията ще се окажат поредната фалшива новина

Служебният кабинет прави неща, които не са му работа. Цел на служебните кабинети е да осигурят приемственост в администрацията, да осигурят добрата работа на държавата и на администрацията, да подготвят избори. Не разбирам смяната на шефовете на НАП, на ДНСК, на Митниците. Чисто политически е ясно какво се случва. Връщат се фигури от времето на Орешарски… Служебният кабинет не трябва да се опитва да овладява държавата, не може да прави такива радикални промени“. Това каза пред БНР Даниел Митов, зам.-председател на ГЕРБ.

Според него няма доказателства за подслушвания и те ще се окажат поредната фалшива новина.

„Няма как да се заметат следи, както се твърди. Нека се направи проверка. Няма как да са подслушвани политици от опозицията, няма съд, който да разреши такова нещо. Процедурата е достатъчно сложна и добре подредена, за да не се допусне подобно масово подслушване. Очевидно целта на служебния кабинет е да смени шефовете на служби, което не му е работа“.

Пред БНР Митов допълни още:

Всички са в изолация в парламента. Ако само ГЕРБ беше в изолация, другите можеше да съставят кабинет. Партиите ще трябва да започнат да дават заявка, че след изборите ще има правителство. Демокрацията е разговор, а не крясъци. В предишната кампания се създаде среда, така че всички се изолираха и не успяхме да влезем в диалог. Държавата не може да стои дълго време без стабилен кабинет“.

Източник: БНР

Снимка: БГНЕС

1 отговор

  1. Анонимен каза:

    Вие като управлявахте 11 години държавата що я бяхте тотално овладели на всички нива с изключение на президентството и то от няколко години. Май както вървят нещата след 11 юли пак ще има служебно правителство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!