phần mềm quản lý tiền cá nhân cầm bằng lái xe ô tô được bao nhiêu vay tín chấp vpbank tphcm vay nóng lãi suất thấp chuyển tiền online khác ngân hàng mất bao lâu

Шадраванът в центъра на Кърджали пресушен и занемарен, дървета поникнаха в него

Изглежда и през това лято шадраванът на централния площад „Освобождение” в Кърджали няма да работи. Той е пресушен, замърсен и занемарен. Няма никаква подготовка и признаци, че ще бъде пуснат. Тревата около него е избуяла, има Освен това вътре в него са поникнали дървета. За грозната гледка ни сигнализираха възмутени граждани. А това някога беше лицето на града.

Снимки: Валери НЕДЯЛКОВ

3 коментара

  1. Анонимен каза:

    Това не е само лицето на града. Вижте и покажете шадравана пред Автогарата. Тръбите ги докараха от Турция, за което беше похарчена доста солидна сума В гр.Кърджали има така наречената промишлена вода която идва от язовир Кърджали вместо да се използва питейна вода. И въпреки това този шадраван не работи от години. За кв.“Възрождени“ който се застрои не можаха да заделят поне едно място за шадраван. Там поне може да се използва вода от т.н. „Водно огледало“. Управляващите от Кърджали пет пари не дават както за шадравани така , за пътищата в града и паркингите. За най-близките села да не говорим които пък въобще не са асфалтирани. Давам пример със с.Резбарци. Лошото е, че само се обещава пък нищо не се прави. Обещанието не е като изпълнението.

  2. Анонимен каза:

    Няма пари за централния площад. Първо трябва да се оправи около новите постройки до парка. Който също е на същото дередже, макар да е построен на скоро. Там шадраваните също не работят и са пълни с боклуци. Защо им е мост, когато не могат да поддържат паркове, градини и алеи. Нямало пари. Само и само да има оправдание.

  3. Отвратен каза:

    Целият град е занемарен, погрознял и срутен. Погледнете го и през очите на хора, които си идват на 2-3 години веднъж. Звучи направо зловещо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!