COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 1 Днес (15); 27/11 (15 =) ; 28/11 (16 =) ; 29/11 (16 ↑)

Бил Клинтън написа отново спиращ дъха трилър

The President’s Daughter грабва от първата страница и заради сюжета си. Изчезва дъщерята на президента, така че Бил Клинтън разказва всичко почти от собствен опит.

Самият тандем от автори пък е наречен „дрийм тийм” от един друг голям майстор – Лий Чайлд. И наистина, Бил Клинтън и Джеймс Патерсън показаха добро сътрудничество още с първия си съвместен проект – „Къде е президентът?”. Тогава пък изчезваше самият президент, а книгата беше обявена за най-изненадващият трилър от години насам.

Очевидно на Клинтън му харесва да играе по тънката струна на спомените и емоциите и сега предлага нов „президентски” сюжет. Именно заради това в The President’s Daughter всеки детайл е особено точен и пълен с истинност. Динамиката също е на ниво, но така е когато си вземеш за съавтор Джеймс Патерсън.

След суперлативите за „Къде е президентът?” сигурно и критериите към двамата автори ще са по-високи сега. Но по всичко личи, че им предстои нов успех, което ни кара да тръпнем в очакване и на българското издание на The President’s Daughter.

Очаквано, романът веднага зае първо място при художествените в класацията за бестселъри на „Ню Йорк Таймс” – раздел комбинирани печатни и електронни. В същата категория при нехудожествените на върха се завърна Killing The Mob от Бил О‘Райли и Мартин Дъгард.

Източник: lira.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!