phần mềm thu chi cá nhân tao thu nhap thu dong cách rút tiền từ perfect money về vietcombank các sàn binary option uy tín ví điện tử tốt nhất hiện nay

Одобриха позицията на България за Съвета на ЕС по земеделие и рибарство

Министерският съвет одобри позицията на България за предстоящото заседание на Съвета на Европейския съюз (ЕС) по земеделие и рибарство. То ще се проведе на 19 юли 2021 г. в Брюксел. В българската позиция се поставя акцент върху защитата на интересите на родните производители в процеса на преговорите по споразуменията за свободна търговия, съобщиха от правителствената пресслужба.

По време на Съвета е предвидено Комисията да представи на министрите своето съобщение относно Европейската гражданска инициатива „Край на ерата на клетката“.  Делегацията на Австрия следва да представи нота за подобряване на хуманното отношение към животните – при отглеждането на пуйки в съответствие със стратегията „От фермата до трапезата“. Делегациите на Франция и Германия пък ще представят на Съвета съвместен документ относно забраната за системното убиване на мъжки пилета в сектора за кокошки-носачки. България счита, че е особено важно да има балансиран подход при въвеждането на нови норми и стандарти на отглеждане на животните.

В рамките на срещата се очаква Словения да представи пред министрите на земеделието и рибарството работната си програма в сектора като Председател на Съвета на ЕС, а също и министрите да одобрят заключенията относно Плана за действие за развитието на биологичното производство.

Нов живот

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!