vang ngoai te bảo lãnh thanh toán là gì mở thẻ tín dụng bằng sổ tiết kiệm phí chuyển khoản tpbank vib.vn

Дърветата, преместени от „Възрожденци” в парка до Пазара в Кърджали, изсъхнаха

Валери НЕДЯЛКОВ

Дърветата, които бяха извадени и преместени от градинката пред блок 20-ти в квартал „Възрожденци” в парка до Пазара в Кърджали, а изсъхнали. Само в едно все още има признаци на живот, но и то е започнало да почернява и няма изгледи да оцелее.
Припомняме дърветата бяха извадени и преместени в парка до Пазара в края на миналата година. Теренът, на който бяха, се оказа частна собственост. Няколко дни след ограждането на парцела започна тяхното унищожаване. Една част от тях бяха отсечени. Това предизвика недоволство сред живеещите наоколо. На място дойде кметът на общината д-р инж. Хасан Азис. Взето бе решение част от дърветата – четири атласки кедъра и 2 брези да бъдат преместени на друго място. Обявено бе, че разходите ще бъдат за сметка на инвеститора.
За акцията пристигна специална машина и бригада от Варна. Идеята беше прекрасна, но се оказа несполучлива. Парите за преместването отидоха  на вятъра.
В момента на терена, където беше градинката пред блок 20-ти на бул. „Христо Ботев”  усилено се копае. Започва строителство на жилищна кооперация. Преминаването по тротоара е невъзможно.

3 коментара

  1. Анонимен каза:

    Докато умните се наумуват и лудите се налудуват дърветата изсъхнаха. От къде се извъдиха такива умни политици. Важното е угодиха на Виктор Кирчев. На времето заради един кмет пътят за с.Енчец срещу крайните 100 -ни блокове на кв.“Възрожденци“ пропадна в коритото на река Арда. Пак да си припомним пак заради един кмет копаха на пазара за да търсят злато ама намериха накрая грънци. Хората все още помнят. Само, че кой плаща масрафа- от общинският бюджет. Иначе общински съветници бол.

  2. анонимен каза:

    На това място сега да построят блок.

  3. Ники Колев каза:

    Просто живеем във времето на идиотите! Още по-лошото е, че все повече ще се случват подобни неща. И най-лошото е, че когато ненормалните неща започват да се повтарят постоянно, те стават нормални и свикваш с тях. Или просто казано ставаш идиот като останалите край теб. Претопяване те!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!