viet finance thẻ tín dụng cashback phan mem quan ly chi tieu ca nhan dang nhap fe cach tao thu nhap thu dong kích hoạt thẻ atm agribank
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (159); 24/10 (161 ↑) ; 25/10 (167 ↑) ; 26/10 (175 ↑)

Недостиг на вода в Неделино, монтират допълнителна помпена система

Нов живот

Остър недостиг на вода има в част от кварталите в град Неделино. Кметът на общината Боян Кехайов обсъжда с ръководството на ВИК Смолян евентуално въвеждане на воден режим. Той е издал заповед, с която от 23 август 2021 година забранява използването на питейна вода за поливни нужди, миене на МПС, дворове и тротоари.

За съжаление авариите през последните няколко дни създават нарушение във водоподаването и загуби на питейна вода. Това е основната причина за липсата на вода в кварталите.

 

И в нощта на 23 срещу 24.08.2021 г. екип на ВИК е работил по отстраняване на тежка авария в помпена станция-село Крайна, за да бъде възстановено водоподаване до тази сутрин.

От проведен тел. разговор с инж. Тотев договорихме  утре да бъде монтирана допълнителна помпена система в шахтов кладенец към помпена станция-село Крайна. Това обясни кметът Боян Кехайов. Този кладенец досега не е експлоатиран и ще може да осигури допълнителни количества  питейна вода за Неделино.

Обръщам се към всички жители на общината за проявяване на разбиране и използване на водата само за питейно-битови нужди, допълни кметът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!