mở tài khoản vietcombank cần những gì sổ chi tiêu cá nhân maritime bank có làm việc thứ 7 không app chơi chứng khoán kyc la gi
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (159); 24/10 (161 ↑) ; 25/10 (167 ↑) ; 26/10 (175 ↑)

В Неделино реализират проект по „Красива България“, изграждат външен асансьор за хора с увреждания

Нов живот

Дворното пространство в СУ „Св.Св. Кирил и Методий“, където от тук насетне предстои оформянето на модерните пространства и поставяне на новите съоръжения. разширението на гробищния парк в долно Неделино.
Припомням, че за целта преди няколко месеца Община Неделино успя да закупи частни имоти, реконструкцията на част от тротоарната мрежа.
В края на август град Неделино се е превърнал в голяма строителна площадка. Ремонтира се дворното пространство в СУ „Св.Св. Кирил и Методий“, където предстои оформянето на модерни пространства и поставяне на нови съоръжения. Тече реконструкцията и на част от тротоарната мрежа.
По график вървят и строителните дейности на пространството зад ученическото общежитие.
Проектът е спечелен по Програма „Красива България“ и има за цел да подобри достъпа на жителите на Община Неделино до социалните услуги, които се предоставят в сградата.
След изграждането на градски парк „Академик Николай Кауфман“, пространството около пансиона ще бъде изцяло обновено,  като в същото време общинската собственост се запазва.
За потребителите на Центъра за настаняване от семеен тип вече изградихме специален външен асансьор, който ще им дава лесен достъп до обществената сграда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!