vib tra gop ngan hang indovinabank nợ gốc là gì dư nợ cuối kỳ là gì mã bảo mật visa snap app

Хамид Хамид намекна, че ДПС могат да имат и собствен кандидат за президент

ДПС все още не са решили дали ще участват самостоятелно в президентските избори. Това ще е въпрос, който ще се обсъжда в партията, а депутатът Хамид Хамид увери в студиото на Нова телевизия, че това със сигурност ще стане задълбочено и позицията ще бъде отговорна. От думите на Хамид се разбра, че не се изключва вариант и ДПС да издигнат свой кандидат.

Припомняме, че на последните президентски избори, като по изключение, ДПС подкрепиха официално издигнатите от ИК Пламен Орешарски за президент и Данаил Папазов за вицепрезидент. На изборите те събраха 253 726 гласа или 6.63%.

По темата за една евентуална широка подкрепа за Румен Радев за втори мандат, Хамид намекна, че победата му изобщо не е сигурна, като посочи за пример резултатите от президентските избори от 2001, когато Петър Стоянов, при одобрение от 70%, загуби изборите от Георги Първанов.

Евентуален нов политически проект между Асен Валиев и Кирил Петков не го притеснява. „Появата на нов политически субект невинаги означава заплаха. Партиите на промяната катастрофално се провалиха.“, посочи депутатът, според когото политическото пространство има нужда от нови проекти.

Хамид Хамид коментира и комисията „Росенец“ в Народното събрание, която вика почетния председател Ахмед Доган. Депутатът от ДПС е убеден, че тази комисия е предизборна кампания.

„По Южното Черноморие има стотици, а може би хиляди постройки, при които документацията не е завършена или не е пълна. Това го чухме от областния управител на Бургас, който е назначил проверка. Тук идеята не е да се провери документацията. Идеята е някой да си прави политически ПР на гърба на г-н Ахмед Доган и на ДПС“.

„Защо за действията или бездействията на определени държавни органи, някой ползвател или търговско дружество трябва да носи отговорност? Има си държавни органи и законодателства, които установяват дали едно строителство е законно, или не.“

Според Хамид информацията, че само трафопоста е законен, е подвеждаща. Почти всички сгради там имат първоначални разрешения на строеж. Някои актове се обжалват. За тях има съдебни дела.

По думите му вместо прозрачност, всъщност комисия скрива информацията. „Знаем преди време колко далеч стигнаха някои хора, които първо подаряваха едни кученца, а после събаряха барбекю“, каза още Хамид Хамид и постави акцент върху градинаря Ахмед, който обитава целогодишно имота, но който не е поканен за обяснение в комисията. От думите на Хамид се разбра, че всъщност Ахмед Доган само ползва имота като курорт и той не е собственик.

Източник: news.bg

Снимка: БГНЕС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!