COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 3 Днес (249); 20/01 (247 ↑) ; 21/01 (258 ↑) ; 22/01 (270 ↑)

Читатели: Новият пешеходен мост „Пеперудата” в Кърджали е безсмислен, никому ненужен

Нов живот

Публикацията в „Нов живот” „Новият мост в парк „Арпезос-север” светна” предизвика много коментари в социалната мрежа. Почти всички са негативни.

Необяснимо е когато се дават милиони левове за един безсмислен мост Пеперуда, водещ до жалките остатъци от парк „Арпесос-север 2”, пише наша читателка. За тези 1,8 млн. лева ако бяха асфалтирани улици или тротоари, ползата за града щеше да бъде голяма, твърди друг. Трети определя моста като един от многото абсурди в България. Град с неремонтирани от години улици, но със светещ и никому ненужен мост, смята четвърти.

Мост, много хубаво! Всъщност за къде – пита друг кърджалиец.

Читателите не пропускат да напомнят на общината, че градът се е превърнал в сметище, а те се занимават с някакво мостче. За тези пари можеха да запълнят част от дупките по улиците на града, вместо да се наливат в това безсмислено съоръжение, заключава жител на Кърджали. В коментарите се поставя въпроса за двата пешеходни моста на река Арда в границите на града, които не се ремонтирани от десетки години.Твърди се, че паркът, към който води новият пешеходен мост е проектиран без осветление, което било пълен абсурд.

Един пък нарича мостът никому ненужна „изгъзица”, докато градът тъне в дупки, тъмнина и бездомни кучета.

7 Отговори

 1. анонимен каза:

  Доказателство, че инженерите от общината разбират единствено от блокове.

 2. Анонимен каза:

  Трябва, вече Кърджали да си има друг градоначалник. Стига, вече с тази баджанащина. Мизерия, дупки, бездомни кучета. Паркове без вода. Няма никъде вода. По пейките спят пияници, дрогирани и бездомници. Счупени пейки. Безстопанственост и нищо друго.

 3. Анонимен каза:

  Сега предстои и футболният отбор на „АРДА“ ще си отиде и града ще цъфне и върже.

 4. Възрожденци каза:

  Бетон за 50 000 мах и ще направя същия мост. С арматурките и железарията! За останалите пари ще купя ного гласове. Големият юост е на издихания, те мислят за пешеходците! Ако се наложи ново затваряне на Веселчанския мостза ремонт , ще се случи трагедия! Трябва още един поне дволентов път- мост Възрожденци- център! Напънете си малко алчните мозъци, поне да остане нещо хубаво от вас! Да имаш власт и да я захвърляш е слабоумие!

 5. Анонимен каза:

  Вечер тьмница ,денем грозотия от мрьсотия,кучета валяло този град е станал за животински обитатели.Като дете си спомням този град блестеше чисти паркове цветя навсякьде улиците се миха,чистиха редовно,подкосяваха се храсти БЕШЕ КРАСИВ ГРАД а сегаааа…….положението е леле майко.
  Ми явно този който отговаря за това представям си у тях ква мизерия е най-вероятно хвьрля буклуците си на пода и спи вьрху тях и най-вероятно и на тьмно седи.
  То е казано КАКВОТО ТИ Е ПРЕД ВРАТАТ ТАКЬВ ТИ Е И ДОМА.

 6. Анонимен каза:

  Точно така не може да си караме колите заради дупките по пътищата а той си играе игра на парка
  Срамота !! Първо Си Оправи Асфалтта на града
  И Щахтите Както Трябва

 7. СТОЯН каза:

  Благодаря Ви за този мост!!!!!!! СУПЕР МОСТ ЗА ХОРАТА! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ТОЙ КОЙТО ГО Е ПОСТРОИЛ!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.