phim bich ngu tien tu nợ là gì atm shinhan bank iqoption lừa đảo cvv2 code là gì chuyển khoản liên ngân hàng vietinbank
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 3 Днес (238); 15/11 (242 ↑) ; 16/11 (244 ↑) ; 17/11 (247 ↑)

Неизлъчвани кадри със Слави Трифонов, който разказва мръсни вицове в автобус, взривиха интернет (ВИДЕО)

Във Фейсбук беше разпространено видео от далечната 1993 година. В групата “Гласът на Плевен” неизвестен автор е публикувал видео с текст: 1993 година. Прохождащият в шоубизнеса Слави Трифонов разказва вицове в автобус (18+). Видеото е с времетраене две минути и двадесет и пет секунди. На него се виждат пътници в автобус, а най – отпред е седнал шоумена и бъдещ политик Слави Трифонов.
Автобусът се движи, Трифонов стои до шофьорското място, взел е микрофона, а разговорът започва със думите: Смятам, че е логично да ви кажа един виц….
Следват още няколко вица. На кадрите е видно, че всички се забавляват. По-късно Трифонов се обръща към слушателите си и пита: Каква тема предпочитате, те много са ми в главата…. Следват истории с нецензурни думи за японци, бащи, хомосекусалисти, лекари и разказ за вълка и седемте козленца, но за възрастни.

Слушателите му може би са били леко смутени от твърде нецензурните истории, с които ги разтушава шоуменът – за японци, бащи, хомосекусалисти, лекари и дори за вълка и седемте козлета, във вариант за възрастни. Но оставят и впечатлението, че наистина се забавляват, по звънкия смях, който се чува във видеото.

Източник: Епицентър

1 отговор

  1. Анонимен каза:

    Този иска да управлява България – с обици, с татуировки по ръцете, без чорапи, не владеещ чужди езици, но разбиращ от музика – чалга . Прилича много на Боко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!