các ngân hàng chuyển tiền miễn phí ikili opsiyon siteleri những ngân hàng miễn phí chuyển tiền ikili opsiyon hilesi opsiyonlu ne demek ngân hàng vib lừa đảo phan mem quan ly chi tieu ca nhan số thẻ tín dụng là số nào
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 3 Днес (220); 06/11 (218 ↓) ; 07/11 (211 ↓) ; 08/11 (203 ↓)

Част от жилищните блокове във „Възрожденци” са без вода, причината не е авария, връзват нова кооперация с водопровода

Нов живот

Част от жилищните блокове в централната част на квартал „Възрожденци” в Кърджали в момента са без вода. Причината не е авария, каза дежурният във „В и К”. Прави се връзка на новострояща се жилищна кооперация с водопровода и канализацията за обратните води.

Това е кооперацията на бул. „Христо Ботев” , която се изгражда на мястото на унищожената градинка пред 20-ти блок. Платното по булеварда по посока началото пред изкопа на бъдещата кооперация по посока началото на кв. „Възрожденци” е затворено.

Движението на моторни превозни средства е пренасочено по ул. „Райко Жинзифов”. Група от „ВиК” работи по свързването на бъдещата кооперация с водопроводна и канализационната мрежа. Платното на булеварда е разкопано. Не е ясно след колко часа ще има вода.

Защо се прави това в неделя, когато всички хора са си по домовете, защо се нарушават почивния ден на хората, оплакаха се наши читатели.

1 отговор

  1. Дядо Ташко каза:

    Защото си е платил и дал комуто трябва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.