cách sử dụng momo tỷ giá ngoại tệ tpbank cầm xe không giấy tờ ở tphcm swift code vib الخيارات الثنائية pdf ngân hàng msb là ngân hàng gì

Главен комисар Николай Николов: Пожарът в горския масив в община Кирково е локализиран и 90 процента овладян

Пожарът край село Самодива е обхванал приблизително 600 декара горски масив, благодарение на добрата работа и координация на силите е изцяло локализиран и 90 процента овладян, това каза днес на място на произшествието директорът на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ главен комисар Николай Николов.  В тези два дни в потушаването на огъня са се включили 127 души – пожарникари, горски служители, доброволци от местното формирование и жители на общината. Главен комисар Николов поздрави всички за това, че не са допуснали да бъдат застрашени населени места в близост до пожара. Остават за потушаване огнища, които са вътре в масива и рисковани заради засилващия се вятър. Според него обаче те не представляват проблем за населени места.  Той обяви, че има готовност за включване и на допълнителни сили от съседни области, но по преценка на щаба това не се налага към момента.

Гасенето на огнищата в масива продължава с гръбни пръскачки със сили на РДПБЗН-Кърджали , горски служители и местно население.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!