liên ngân hàng trusting social thời gian chuyển khoản khác ngân hàng tạo tài khoản ngân hàng cầm bằng lái xe được bao nhiêu chuyển khoản ocb ngân hàng seabank là ngân hàng gì cách rút tiền thẻ vietcombank
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 2 Днес (199); 24/11 (203 ↑) ; 25/11 (207 ↑) ; 26/11 (214 ↑)

Големият горски пожар в района на Самодива е локализиран от всички страни На място е директорът на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението” главен комисар Николай Николов

Локализиран от всички страни е големият горски пожар в района на село Самодива, Кирковска община, който възникна вчера малко преди 15 часа. За часове огънят обхвана около 300 декара горски масив в пресечен терен и при силен вятър. Незабавно са били организирани всички налични сили на РДПБЗН-Кърджали за потушаването на пожара.

22-ма пожарникари с 8 автомобила, държавни горски служители, доброволци от формированието в Кирково и местно население са били включени в гасенето. През цялото време не е съществувала заплаха за близките населени места. Към момента продължава гасенето на иглолистния горски масив. На място днес е директорът на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ главен комисар Николай Николов, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Кърджали.

Още 9 пожара са възникнали в областта през почивните дни. Пожар на балкон в областния град бил причинен от забравена тенджера на газов котлон. Изгоряла дограма и техника. Екип на службата в Кърджали загасил огъня.  Лек автомобил „Опел“ изгорял по пътя за село Долище. Няма пострадали. Трима огнеборци от Кърджали загасили огъня.

Около 300 декара сухи треви и храсти били запалени в кв.“Горна Гледка“ в областния град. 8 пожарникари локализирали и потушили пламъците. Сухи треви са горели в землищата на селата Пресека, Рудина, Стражево, Бял извор и в Кърджали. Няма нанесени щети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.