phí internet banking techcombank افضل استراتيجيات الخيارات الثنائية học cách đầu tư vàng điều kiện mở thẻ tín dụng techcombank ví momo có an toàn không thẻ cashback nâng hạn mức thẻ tín dụng sacombank
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (134); 21/10 (140 ↑) ; 22/10 (146 ↑) ; 23/10 (151 ↑)

Партия Волт напуска Изправи се.БГ!

ПП Волт се оттегля от партньорската мрежа на Изправи се.БГ!, съобщиха от партията.

През уикенда новият политически борд на партия Волт взе решение да оттегли подкрепата си от коалиция „Изправи се! Ние идваме!“.
На 29 май се проведе конгрес на Волт, който избра нов политически борд и двама нови съпредседатели Венцислава Любенова и Симеон Трулев.

Лидер на Волт бе Настимир Ананиев.

Направихме анализ на взаимоотношенията в коалицията и заявките, с които се събрахме преди 9 месеца и установихме, че има много разминавания и голяма част от хората, с които стартирахме този проект вече ги няма. Текущите участници и ръководство на коалицията са се капсулирали в един затворен кръг и забравят очакванията на протестиращите, които ни събраха, коментира съпредседателят на Волт Венцислава Любенова.

Нашите членове и симпатизанти очакваха редовно правителство и по адекватно поведение в Народното събрание на коалицията, която подкрепяхме. Последните дни се удари дъното – всеки дърпа в своята посока. Има хора от „Изправи се! Ние идваме!“, с които бихме продължили да работим, но не и в този формат, заяви другият съпредседател – Симеон Трулев.

Всяка една политическа формация се създава с цел участие на избори и налагане на конкретни политики, в които вярва и би приложила, ако участва в управлението. Волт ще участва и на предстоящите парламентарни избори през ноември – независимо дали със собствена регистрация или в коалиционна форма, допълниха от формацията.

На 11 август от Волт съобщиха, че ще работят за преизбирането на президента Румен Радев.

Източник: offnews.bg

1 отговор

  1. Анонимен каза:

    Партия „Волт“ напуска парламента да заповяда партия „Ампер“. Може би тя все пак ще свърши нещо. Партии бол ама файда няма. Както казваше Баетя Ганя всички са маскари. Освен за личната изгода нищо друго не ги интересува.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.