bảo hiểm phi nhân thọ là gì url chính sách quyền riêng tư rút tiền từ skrill về việt nam iq option com cvv2 code là gì f88 cầm đồ

Димитър Димитров – Херо: Целта ни е „Арда“ да бъде в първата шестица /Видео/ Спорният директор Ивайло Петков представи новия треньор на „Сините“

Валентина ИВАНОВА

Десетки фенове посрещнаха с овации новия старши треньор на „Арда“ Димитър Димитров-Херо на стадиона в Кърджали, минути след като бе официално представен пред журналисти от спортния директор Ивайло Петков. Най-гласовити бяха децата от Футболна академия „Арда 1924“, подрастващата смяна таланти.

Момичета в народни носии с питка и мед очакваха селекционера при първото му излизане на зеления терен.

На пресконференцията Ивайло Петков изпълни ритуала по връчване на шал и фланелка с логото на клуба на новодошлия. Той изрази радостта си, че ще работи с Херо, когото уважава като един от най-добрите треньори в страната. Пожела му успех в развитието на проекта „Арда“.

Херо заяви, че е приел поканата след като е получил информация за състоянието на клуба от ръководството, което е било коректно. Обясниха ми какви са проблемите, но въпреки това реших да се отзова. Надявам се да продължа създаденото от Киров. Той остави светла диря.

Селекцията е свързана с финансирането. Трансферният прозорец е затворен. Пред ръководството и селекционера стои въпроса да открият свободни хора за попълване на оголените постове. Остра нужда има от крайни защитници. И като брой футболистите са малко, така че трябва да се предпазват от контузии.

Не започнахме добре първенството, предстоят ни и тежки мачове, но се надявам да се представим добре. Целта е да сме в първата шестица, допълни треньорът.

Ивайло Петков сподели, че се търси нов генерален спонсор на клуба. Засега ситуацията е наред. Привлечен е именит треньор, работата продължава. „Арда“ не може да си позволи да купува, затова ще работи и с детско-юношеската школа, където има много талантливи деца, бъдещо попълнение на мъжкия отбор.

Димитър Димитров – Херо проведе първа тренировка на стадиона в Момчилград. Част от неговия екип са Георги Чиликов, Емил Кременлиев, Тодор Попов и Антон Дончев.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!