cho vay ngang hàng là gì dư nợ cho vay muốn hủy thẻ tín dụng fe credit online.shinhan thẻ tín dụng citibank quan li chi tieu
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (138); 22/10 (143 ↑) ; 23/10 (148 ↑) ; 24/10 (152 ↑)

Два модерни корта в Джебел очакват любителите на тениса

Нов живот

Тенис кортовете с най-висококачествената настилка в Източните Родопи ще бъдат тествани до дни от любителите на популярната игра в Джебел.
Кметът на общината Неджми Али инспектира дейностите по обновяването на спортния комплекс в града, като акцент е приключващият ремонт на площадката за тенис. До края на септември в актива на разширяващата се и модернизираща база ще бъдат добавени двата тенис корта с каучукова подложка с акрилно покритие, каквато настилка няма не само в региона, но и в съседни области.
Десетки джебелчани практикуват тенис на корт, но досега ползваха площадка с бетонно покритие. Те ще могат да усетят разликата от играта на корт с каучуково покритие с положени два акрилни слоя.
В началото на есента спортният комплекс в Джебел ще покрива условията за провеждане на състезания, а базата вече позволява тук да се подготвят и членове на клубове по тенис и професионални състезатели.

1 отговор

  1. анонимен каза:

    Каним го за кмет на Кърджали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!