chuyen tien khac ngan hang tiết kiệm có kỳ hạn vay tin chap 24h cầm đồ giá cao xe máy trả góp tphcm

Ветеранът Димитър Караиванов от Момчилград грабна златото на турнир по тенис на маса в Турция

Валентина ИВАНОВА

Най-добрият състезател на Спортен клуб по тенис на маса „Родопи“ пожъна нов успех и прослави Момчилград и България. Той участва на 8-мия Международен турнир за ветерани – мъже и жени в Турция.

Двубоите се състояха на 4 и 5 септември 2021 година в град Адана. В продължение на два дни в спортния комплекс на университета,на 40 маси се състезаваха 350 състезатели от 17 държави.

В своята възрастова категория 70-74 години м.с. Димитър Караиванов се класира на първо място в индивидуалната надпревара, като в групата спечели убедително с по 3:0 срещите си, а на финала победи Абдулах Айдън от Истанбул с 3:1. Момчилградчанинът грабна златото и красивата голяма купа на първенството.

На двойки Караиванов участва с партньор Фехми Явузер от Бурса и тандемът зае трето място и се окичи с бронзовите медали.

Ветеранът от Момчилград и член на Управителния съвет на Спортен клуб по тенис на маса „Родопи“ получи покана да участва в международните турнири в Бодрум и Истанбул,Турция, които ще се проведат през месец октомври 2021година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!