cho vay p2p theẻ tín dụng vib vay vốn tiêu dùng không thế chấp vay 24h tai khoan ngan hang gui tiet kiem ivb bank
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 3 Днес (220); 06/11 (218 ↓) ; 07/11 (211 ↓) ; 08/11 (203 ↓)

Златен телефон с лика на Путин е открит при ареста на Брендо в Киев

Уникален златен Iphone с гравирания лик на руския президент Владимир Путин и герба на Русия е открит от украинската полиция при ареста на Евелин Банев-Брендо в столицата Киев, съобщават украинските медии „Вечерен Киев“ и „Главком“, цитирани от Dir.bg. Те публикуват и снимка на апарата бижу.
Той е изработен от злато и черен титан от италианската компания Caviar. Телефонът е пуснат в продажба преди 4 години на цена от над 3000 долара. Изработени са само 99 бройки, като на гърба на телефона има и надпис „Supremo Tre Volte“ („Три пъти превъзходен“ – заради трите мандата на Путин като държавен глава).
55-годишният Банев бе арестуван в район край украинската столица във вторник. Установено е, че българинът, издирван от три държави заради влезли в сила присъди за трафик на наркотици и пране на пари, се е укривал във взета под наем къща.
В нея Брендо съжителствал с още двама мъже – граждани на Молдова и Румъния, също криминално проявени. Той е имал фалшиви документи за самоличност, а при обиска на къщата украинските полицаи открили оборудвана нарколаборатория и посеви от канабис, както и 39 пакета с готова за пласиране продукция.
Прокуратурата в Киев е поискала задържането на Банев за срок от 40 дни, а от българското обвинение съобщиха, че вече са предприети действия по задвижване на процедурата за екстрадицията му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!