cách tính lợi nhuận trước thuế và lãi vay شرح الخيارات الثنائية quên tên đăng nhập sacombank cách thanh toán thẻ tín dụng thanh toán thẻ tín dụng citibank từ ngân hàng khác anh ra khỏi eu app quản lý chi tiêu
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (159); 24/10 (161 ↑) ; 25/10 (167 ↑) ; 26/10 (175 ↑)

Община Минерални бани приключи успешно трансграничен проект

Живко ТЕНЕВ

Може би една от трудностите, които срещнахме при реализацията на проекта „Промотиране и развитие на туризма чрез историята /PATH/ беше ковид обстановката, сподели Теодора Пехливанова, координатор на проекта. Тя представляваше трудност за всички, но за щастие в края на лятото и в края на проекта, мога да кажа, че той е успешно реализиран.

Всички цели и дейности, които бяхме заложили, са успешно изпълнени и се надяваме, тъй като това е вече втори проект, който изпълняваме заедно със Специалната провинциална администрация в Къркларели, да реализираме съвместни инициативи в тази насока и за в бъдеще и най-вече за промотиране на туризма в трансграничния регион и в община Минерални бани. Проектът бе съфинансиран от Европейския съюз чрез Програма Интеррег-ИПП за трансгранично сътрудничество България-Турция 2014-2020г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!