thẻ tín dụng nào nhiều ưu đãi nhất chuyển tiền khác ngân hàng bao lâu thì nhận được ocb dang nhap dau tu vao dau araç opsiyonludur ne demek thaần tài mo mo mo
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (134); 21/10 (140 ↑) ; 22/10 (146 ↑) ; 23/10 (151 ↑)

БФС призова клубовете да не се поддават на политически натиск и обяви: конгрес след месец

На 12 октомври т.г. официално ще се проведе извънреден конгрес на Българския футболен съюз. От футболната централа излязоха с официално комюнике на своя сайт:

„Въпреки безпрецедентната ситуация в българския футбол, породена от опитите той да бъде дестабилизиран и употребен заради нечии лични интереси, Българският футболен съюз уведомява своите членове, че ще проведе насрочения от Софийски градски съд конгрес на 12.10.2021 г., от 10:00 часа в Зала 1 на НДК, в съответствие със своите правомощия и според Устава на БФС, УЕФА и ФИФА.

Всички членове на БФС с право на глас ще бъдат информирани в срок за процедурите по излъчване на делегати. Легитимното ръководство на БФС призовава всички футболни клубове да проведат събранията си за определяне на делегати свободно и без да се поддават на външни влияния и намеси, в това число – и политически такива.

Изразяваме категоричната си готовност да съдействаме на всеки клуб при установяване на директен натиск или вмешателство от лица и комитети с нездрави управленски амбиции. С тези си действия Българският футболен съюз отново подчертава намерението си да осигури спокойствие във футбола ни и да го предпази от опасна безтегловност от позицията си на единствен легитимен и компетентен орган с правомощията да го направи.“

Източник: sportal.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.