opsiyon piyasası nedir có thể chuyển tiền khác ngân hàng được không thẻ vib rút được ở những ngân hàng nào quản lý chi tiêu cá nhân matching là gì phần mềm quản lý chi tiêu cá nhân tiếng việt

Ловният събор в парк „Горубсо” в Кърджали се отлага

Валери НЕДЯЛКОВ

Ловният събор по случай 100-годишнината от създаването на Сдружението на ловците и риболовците в Кърджали, насрочен за 18 септември в парк „Горубсо” в Кърджали, се отлага заради новите противоепидемични мерки, въведени от 7 септември със заповед на министъра на здравеопазването. Това каза председателят на Сдружението Васил Дончев.
Съборът най-вероятно ще се състои през пролетта на следващата година, ако епидемичната обстановка позволява. Честването на вековния юбилей бе очаквано от всички ловци и риболовци. От няколко месеца Сдружението се подготвяше за празника.
Първият ловен събор в парк „Горубсо”, който прерасна в голям общоградски празник, се проведе през август 2011 г. по повод 90-годишнината от основаването на Сдружението.
Сдружението на ловците и риболовците в Кърджали е най-старата обществена организация в региона. Създадено е през 1921 година като Ловно-стрелческо дружество с 570 членове. Първият председател на дружеството е Пенчо Недялков от Ловеч, който е живеел  в Кърджали и е бил собственик на печатница.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!