trái phiếu techcombank تعريف العقد وانواعه điểm giao dịch momo biểu phí zalo pay ngân hàng online cam do online gửi 20 triệu lãi bao nhiêu phần mềm techcombank

Ръководството на община Ардино с поздравителен адрес за празника на пожарникарите

Гюнер ШЮКРИ

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям изпратиха поздравителен адрес до комисар Калин Грудев, началник на РС „Пожарна безопасност и защита на населението“  в град Ардино и всички пожарникари, по случай професионалния им празник – 14 септември.

„За нас е чест да Ви поздравим по случай професионалния празник на пожарникаря. Да бъдеш пожарникар не е само професия, но и призвание, което всеки от Вас носи в сърцето си. Това е дълбоката мотивация да бъдеш в услуга на обществото, да гледаш опасността в очите и самоотвержено да изпълняваш служебните си ангажименти, за което е необходимо дух и сърце. Дерзайте и вярвайте, защото благодарността от тези, на които сте оказали помощ е безкрайна. Благодарим Ви, че Ви има и че бдите за живота и сигурността на всеки един от нас! Честит празник!“се казва в поздравителния адрес.

С Решение на Министерския съвет датата 14 септември е обявена за Професионален празник на служителите на Национална служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ през 1995 г.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!