phí chuyển khoản liên ngân hàng thẻ tín dụng nội địa sacombank thẻ tín dụng vib financial free giờ làm việc của ngân hàng vib đăng ký gói thần tài vib bank online opsiyonlu araç ne demek

С уникална демонстрация на техника и умения пожарникарите в Кърджали отбелязаха своя празник (СНИМКИ+ВИДЕО)

Нов живот

Днес е Денят на българския пожарникар, който се отбелязва и в Кърджали. Пожарнираки от Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ проведоха уникална демонстрация на наличните средства, обновени  по линия на европейските програми и тактико–технически способности на силите за реагиране при пожари, бедствия и извънредни ситуации.

Проявите продължават с демонстрация на противопожарна и спасителна техника в центъра на Кърджали. Бяха показани  гасене на пожари на открито спасяване при пожари, действия при наводнение, действие при пътно-транспортни произшествия, разгъване на стълба.  Наблюдавана бе една от дисциплината  в пожаро -приложния спорт – бойно разгръщане от мотопомпа, в която дисциплина Дирекцията в Кърджали е носител на бронзов и сребърен медал в системата на ГД ПБЗН в тази дисциплина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!